Hudobná dielňa vo vysokoškolskej príprave učiteľov Hv - Felix, Belo (Aura musica, 2014)
Příspěvek se zabývá významem tvořivých dílen (workshopů) ve vyučovacím procesu a v přípravě pedagogů, význam tohoto přístupu dokumentuje historickým přehledem, dramatická výchova, zkušenosti na Slovensku, hudební výchova a dětské divadlo.