Využití edice "Nebojte se klasiky!!!" a Radiotéky Českého rozhlasu ve výuce hudební výchovy - Kamrádková, Kateřina (Aura musica, 2014)
V první části příspěvku bude představen projekt Nebojte se klasiky!!! jako netradiční doplněk výuky pro učitele hudební výchovy i jako pomůcka pro rodiče, kteří chtějí svým dětem přiblížit klasickou hudbu. V druhé části bude prezentován nový internetový obchod Českého rozhlasu Radiotéka, jenž nabízí ke stahování populární i klasickou hudbu a mluvené slovo nejen z archivu Českého rozhlasu.