Specifikum výchovných koncertů Miloše A. Machka a jejich vliv na současného posluchače - Kupka, Miroslava (Aura musica, 2016)
Příspěvek nastiňuje problematiku současného systému výchovných koncertů. Představuje významného protagonistu výchovných koncertů v České republice dnes - dirigenta a moderátora Miloše A. Machka. Seznamuje s hlavními atributy a specifikem jeho produkce. V závěru zkoumá a vyhodnocuje oblíbenost Machkovy tvorby u posluchače dnešní doby.
Keywords: Filharmonie B. Martinů Zlín; o.p.s; M. Machek; posluchač; výchovný koncert; vidoeprojekce