Metodika výuky improvizace tachovského varhanního kurzu - Steyer, Jan (Aura musica, 2019)
Příspěvek představuje stručný nástin metodiky výuky improvizace vytvořenou autorem pro letní varhanní kurzy v Tachově. Specifikem a přínosem této metodiky je její zaměření na širokou škálu žáků s velmi rozdílným hudebním vzděláním a hráčskou úrovní.
Keywords: hudební pedagogika; improvizace; varhany; zájmové vzdělávání