Zensky pevecky sbor DUHA Ostrava - 30. vyroci cinnosti (1987-2017) - Rezny, Pavel (Aura musica, 2019)
Clanek strucne mapuje 30 let cinnosti Zenskeho peveckeho sboru Duha Ostrava. Je doplnen statistikami vybranych audio a video vystupu (koncerty, festivaly, rozhlas, televize, MC, CD)
Keywords: Jaromir Richter; Pavel Rezny; sbor; Duha Ostrava; festival; televize; rozhlas; Ostravsky detsky sbor