Sborova tvorba Jana Vicara II Tri kantaty Jana Vicara z doby koronavirove - Feiferlikova, Romana; Mandysova, Daniela (Aura musica, 2021)
Clanek mapuje posledni prirustky ve sborove tvorbe autora Jana Vicara. Od roku 2020 skladatel slozil tri sborova dila pro sola, sbor a orchestr, ktere nyni cekaji na premieru a na natoceni na CD. Cykly Vysoko hvezda a Pet koled pro sbor a orchestr jsou upravami znamych ceskych a svetovych koled, kantata Terezciny hvezdy je zkomponovana na texty Jiriho Zacka, Jana Vicara a lidovou poezii.
Keywords: Jan Vicar; sborove skladby; 2020; 2021